Streamlight Sidewinder Stalk Streamlight Sidewinder Stalk Streamlight Sidewinder Stalk
Streamlight Sidewinder Stalk Streamlight Sidewinder Stalk Streamlight Sidewinder Stalk
Streamlight Sidewinder Stalk
0 Review | Review toevoegen
Sidewinder Stalk is voorzien van witte, IR, rode, blauwe en groene LED's. Te schakelen in high, medium, low en een strobe-functie samen met extra IR

Artikelnummer

STR14307

Verzendkosten

€ 0,00

€ 168,50
excl. btw
€ 203,89
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De Sidewinder Stalk is de nieuwste versie van de Sidewinder en biedt ongekend veel mogelijkheden. De lamp bevestig je eenvoudig op de bepakking. Met de flexibele 'stalk' is de lichtbundel in elke richting te plaatsen. Met de heldere witte, meerkleurige en IR-LED's biedt deze lamp een veelzijdigheid aan opties. Met een aparte IFF-schakelaar (Identification Friend or Foe) kunt u zowel het hoofdlicht als het IFF gebruiken wanneer dat nodig is. Dual fuel wat wil zeggen zowel op Alkaline AA als CR123A te gebruiken is.

Met witte, Infra Rood, rode, blauwe en groene LED's - alle in de lampkop gesitueerd-. Te schakelen in low, medium, high en strobe-functie samen met een extra IR/IFF bake. Compleet geleverd met helmet clip, arc rail assy, arc rail mount CR123A en AA Alkaline batterijen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Streamlight

Streamlight ontwikkeld en produceert professionele zaklampen, oppervlakte -verlichters en handlampen. Streamlight ontwikkelt en innoveert samen met de gebruikers zoals politie, brandweer, defensie en industrie. Streamlight wordt wereldwijd erkend als de meest toonaangevende leverancier van premium draagbare verlichting wordt gedistribueerd in meer dan 60 landen.

aanmelden nieuwsbrief

Contact

Safety Lux BV (Importeur) 
Neonweg 170 1362 AE  ALMERE
The Netherlands
T: +31 (0)35-6914476
E: info@safety-lux.nl

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies